«ГАЛАКТИКА ТАЛАНТІВ»

2014-05-28

/Files/images/2805/DSC06014.JPG

«ГАЛАКТИКА ТАЛАНТІВ»

Сучасному суспільству потрібні обдаровані люди, і завдання суспільства полягає в тому, щоб розглянути і розвинути здібності всіх його представників. Багато чого залежить і від школи. ЇЇ завданням є підтримати дитину і розвинути її здібності, підготувати ґрунт для того, щоб ці здібності були реалізовані.

Вже в початковій школі можна зустріти таких учнів, яких не задовольняє робота з шкільним підручником, їм нецікава робота на уроці, вони читають словники і спеціальну літературу, шукають відповіді на свої питання в різних галузях знань. Тому так важливо саме в школі виявити всіх, хто цікавиться різними галузями науки і техніки, допомогти втілити в життя їх плани і мрії, вивести школярів на дорогу пошуку в науці, в житті, допомогти якнайповніше розкрити свої здібності.

Обдаровані діти — золотий за­пас нації, її інтелектуальна еліта. І формування творчої талановитої особистості є пріоритетним на­прямком роботи творчого вчителя.

Обдаровані діти проявляють себе найяскравіше в таких сферах діяльності : інтелектуальній, науковій, літературній, спортивній та творчій.

І вже традиційним у нашій школі стало свято, якого немає в жодному календарі, але для нас воно є особливим, бо вшановує юні обдарування, які в майбутньому обов’язково поповнять ряди української зіркової еліти. Саме тому 28 травня 2014 року в Долинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбулося свято «Галактика талантів».

Зі словами вітання до учнів, вчителів, батьківської громадськості звернулася в. о. директора школи Матвійчук Тетяна Володимирівна.

Велика шкільна родина Долинської ЗШ І-ІІІ ступенів №4 налічує 643 дитини, з яких 123 посіли призові місця в районних, обласних, Всеукраїнських етапах олімпіад з базових дисциплін, різноманітних творчих конкурсах та спортивних змаганнях.

Зі словами вдячності ведучі свята Гостра Каріна та Гринішин Вадим звернулися до присутніх та гостей. Родзинкою розважальної програми став виступ вихованців студії спортивно-бального танцю «Шанс» під керівництвом Валентини Бойко. Музичний подарунок для сузір’я Інтелектуалів підготували Гостра Каріна та Яковенко Владислав. Прекрасні хвилини насолоди всім присутнім подарували: Мотуз Катерина та ГаврильчакКатерина, Андрієнко Валерія під керівництвом Віталія Рябця. Цікавий подарунок підготувала учениця 5-В класу Лозинська Віра.

Шкільні досягнення – це тільки перша сходинка в житті вихованців, тож ми бажаємо нашим зіркам, щоб всі життєві сходинки долалися добре з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці.

І нехай щороку поповнюютьсянаші Сузір’я новими талановитими зірочками, і збагачується і розширюється наша шкільна Галактика.

А.Павловська,

практичний психолог Долинської ЗШ І-ІІІ ст. №4

/Files/images/2805/_D8qbhC6Es8.jpg/Files/images/2805/DSC05985.JPG/Files/images/2805/DSC05989.JPG/Files/images/2805/Ro1B7swPE6g.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi