Четверта школа запалює нові зірки

2015-05-14

/Files/photogallery/DSC_0004.JPG

Генії не падають з неба, вони повинні

мати можливість отримати освіту

й мати умови для розвитку.

А.Бебель

Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет. Пріорітетним напрямком роботи Долинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 є підтримка та розвиток талановитої та обдарованої молоді.

Знайти, виховати й розвинути задатки і здібності у своїх вихованців, своєчасно розпізнати в кожному його покликання – це основне завдання педагогічного колективу навчального закладу.

Уже стало доброю традицією щороку проводити фестиваль обдарованої молоді «Галактика талантів», який цього року відбувся 14 травня. Розпочалося це величне дійство гімном школи у виконанні хору вчителів та їх вихованців, слова до якого написав наш земляк В. Родинченко , музику- директор музичної школи М. Бєлова , яка і акомпонувала хору.

Тетяна Володимирівна Матвійчук- директор Долинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 у своєму виступі зазначила, що мати активну громадянську позицію, бути ерудованим, активним, упевненим у собі, а також бути яскравою особистістю вдається не кожному. Уся школа та батьківська спільнота зібралася сьогодні разом єдиною родиною аби підтримати свою надію – дітей , які у своєму юному віці прославляють честь школи в різних галузях.

Ведучими свята, за традицією закладу, були майбутні випускники Поліщук Анна та Чудопалов Максим. У цьому році «Галактика талантів» складалася з 6 сузір’їв: інтелектуальне, наукове, літературне, творче, спортивне та сузір′я геніїв, до яких увійшли школярі, що посіли призові місця в районних, обласних, Всеукраїнських етапах олімпіад з базових дисциплін, у різноманітних творчих конкурсах та спортивних змаганнях.

Особлива увага на святі була приділена вчителям- наставникам , які допомагали йти дітям до перемог. Директором школи Матвійчук Т.В. було нагороджено дипломами за плідну працю та виховання молодого покоління : Лохмачову С.Л., Атамас А.А., Черкес Т.М., Цимбал О.А., Дробот Ю.А., Павловську А.Є., Євсович В.М., Гулькову Л.Г., Бондаренко Л.О., Яцечко Н.М., Зотову О.І., Горбачову Г.Г., Устенко Л.А., Черкес А.О.,Назаренко Л.О., Сапєльнікову Л.В., Парцей Р.Ю.

Прекрасні хвилини музичної насолоди подарували присутнім : Мотуз Катерина , Андрієнко Валерія, Мельник Христина, Бойко Артем, зразковий хореографічний ансамбль бального та спортивного танцю «Шанс» (керівник В. Бойко).

У цей день в актовій залі школи панувала об’єднана атмосфера гордості батьків та вчителів за дітей, які є новою генерацією нашого суспільства, майбутнім нашої держави.

Шкільні досягнення – це тільки перша сходинка в житті вихованців, тож ми бажаємо нашим зіркам, підніматися все вище й вище сходинками успіху, долати усі перешкоди, які зустрічатимуться на їхньому шляху, гарного настрою, впевненості і радості в серці.

І нехай наша шкільна галактика з року в рік поповнюється сузір’ями й талановитими зірочками.

А.Павловська - практичний психолог Долинської ЗШ І-ІІІ ст. №4

Кiлькiсть переглядiв: 341

Коментарi