• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Представники Кропивницького ГУ ДСНС України в Кіровоградській області завітали до ліцеїстів

Представники Кропивницького ГУ ДСНС України в Кіровоградській області завітали до ліцеїстів

2023-11-15

/Files/images/П1.jpg

В рамках Тижня пожежної безпеки, 15 листопада 2023 року до здобувачів освіти 2-4 класів КЗ "Ліцей №2 Долинської міської ради" завітали представники пожежної частини №20 м. Долинська

Діти познайомилися зі справжніми вогнеборцями, а також приміряли бойовий одяг рятувальників. Ліцеїсти мали змогу посидіти у пожежному автомобілі та спробувати себе у ролі пожежника

Здобувачі освіти початкової школи уважно прослухали інформацію від БІЛАША Івана Анатолійовича - провідного інспектора ВЗНС Кропивницького ГУ ДСНС України в Кіровоградській області, про правила поведінки під час виникнення пожежі та дізналися алгоритм дій, оглянули пожежно-технічне обладнання. Під час показового заняття діти також мали змогу поспілкуватись з пожежниками та задати питання, які їх турбують.

Такі заходи у нашому закладі освіти є обов'язковими! Тому, ми ЩИРО ДЯКУЄМО рятувальникам Долинської громади за постійну співпрацю!!!

Діти повинні вміти зорієнтуватись у небезпечній для них ситуації. Сподіваємось, що вони ніколи не застосують отримані знання на практиці.

/Files/images/П3.jpg/Files/images/П2.jpg/Files/images/П4.jpg/Files/images/П7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi