• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Психолого-педагогічний консиліум «Кроки успіху адаптаційного періоду п’ятикласників НУШ»

Психолого-педагогічний консиліум «Кроки успіху адаптаційного періоду п’ятикласників НУШ»

2023-12-19

/Files/images/консиліум2.jpg

Навчання та виховання дитини подібне до навчання їзди на велосипеді:

м’яке підтримування, легке підштовхування …

А все для того, щоб за мить залишити дитину саму й дати їй можливість самостійно керувати.

Саме під таким девізом 19 грудня 2023 року в КЗ «Ліцей №2 Долинської міської ради» пройшов психолого-педагогічний консиліум «Кроки успіху адаптаційного періоду п’ятикласників НУШ». Адже забезпечення наступності є однією з основних умов успішної адаптації молодших школярів до навчання в основній школі та важливою передумовою успішного навчання у 5-му класі.

Учасниками стали адміністрація ліцею, практичний психолог Полевчук І.Д., соціальний педагог Єгорова І.В., вчителі початкових класів, класні керівники 5-х класів та вчителі-предметники, які викладають в 5-х класах.

Учасники консиліуму через роботу в групах визначили проблеми, пов’язані з адаптацією учнів, та презентували шляхи їх вирішення.

Робота педагогів проходила в атмосфері співпраці, дружнього колегіального спілкування. На консиліумі відбувся обмін досвідом та вироблені спільні рекомендації, які дозволять п`ятикласникам пройти процес адаптації, пов`язаний з новими умовами навчання, вимогами вчителів, навчальним навантаженням, і головне, сприятиме збереженню здоров`я та емоційного благополуччя учнів.

/Files/images/консиліум3.jpg/Files/images/консиліум1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 19

Коментарi