• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Змагання з волейболу у першому відбірковому етапі Кропивницького району в рамках Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

Змагання з волейболу у першому відбірковому етапі Кропивницького району в рамках Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

2024-04-03

/Files/images/пліч24.jpg

03 квітня на базі нашого закладу у Долинській громаді відбулися змагання з волейболу в рамках Всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги". Ми зустрічали гостей! Вісім команд хлопців та дівчат Долинської, Гурівської, Новгородківської та Устинівської громад зібралися на відкриття змагань та позмагалися у першому відбірковому етапі Кропивницького району.

З вітальним словом до спортивної молоді звернулися керівник апарату Кропивницької районної військової адміністрації Світлана Крамаренко, заступник Долинського міського голови Олександр Климчук, начальник управління освіти, молоді та спорту Долинської міської ради Оксана Фомічова.

Привітали із запальним танцем юних волейболістів вихованці зразкового хореографічного ансамблю "Веселка" під керівництвом Галини Жир.

Змагання проходили у дружній атмосфері під гаслом – «Разом переможемо!». Кожна з команд проявила себе з найкращої сторони, показавши спритність, спортивний дух, командну гру та наполегливість.

Від нашого закладу Долинську громаду представляли дівчата, посівши почесне ІІІ місце.

Бажаємо юним спортсменам Устинівської та Новгородківської громад перемоги у ІІ відбірковому етапі та вихід в обласні змагання.

Ми ж тренуємося й надалі, щоб наступного року все ж таки вибороти першість.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати для дітей.

Щиро вдячні вчителям фізичної культури за підготовку команди дівчат і вагомий внесок в організації та проведення даного спортивного заходу.

/Files/images/пліч241.jpg/Files/images/пліч242.jpg/Files/images/пліч243.jpg/Files/images/пліч244.jpg/Files/images/пліч245.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 6

Коментарi